Vliegtickets naar Amerika

Indien u op zoek bent naarvliegtickets Amerika dan hoeft u niet ver te zoeken om een goedkope aanbieding te vinden. Talloze luchtvaartmaatschappijen vliegen namelijk dagelijks en soms zelfs meerdere malen per dag naar Amerika, dus dankzij de flinke concurrentie zult u altijd kunnen profiteren van de beste prijzen.

Voordelige vliegtickets boeken

Bent u op zoek naar voordelige vliegtickets naar Amerika? Via Skyscanner.nl kunt u gemakkelijk de prijzen van verschillende aanbieders en vliegvelden vergelijken. Hierdoor vind je altijd gemakkelijk de beste deals. Ga je een rondreis door Amerika maken, lees dan verder op onze pagina.

Vliegtuigmaatschappijen

Voor vliegreizen buiten Europa vlieg je vaak met andere maatschappijen dan binnen Europa. Vluchten naar bijvoorbeeld Amerika zijn vaak in grotere vliegtuigen met meer comfort dan deze voor kortere vluchten. De meest bekende luchtvaartmaatschappijen vanaf Nederland naar Amerika zijn: KLM, Lufthansa, United Airlines, Air Canada en American Airlines.

New York

“De stad die nooit slaapt” en “The Big Apple” zijn twee bekende bijnamen van New York City, een gigantische metropool aan de Amerikaanse rivier de Hudson die binnen enkele honderden jaren is uitgegroeid tot een van de grootste steden ter wereld. De prachtige skyline met wolkenkrabbers en het Vrijheidsbeeld zijn twee beroemdste iconen van New York die de meesten wel van de televisie kennen, maar daarnaast heeft New York natuurlijk nog veel meer, zo niet alles! U kunt in New York uitgebreid winkelen, uitgaan en musea bezoeken, maar ook natuurwandelingen en sporten in het prachtige Central Park behoren tot de vele mogelijkheden. Indien u New York vanuit een ander gezichtspunt wilt bekijken kunt u de Empire State Building beklimmen, waarbij u vanaf de bovenste verdieping de stad tot ver in de omtrek kunt bekijken. Wilt u echt alles uit uw vakantie naar New York halen dan kunt u ook een tochtje per helikopter boeken, waarmee u behalve Manhattan ook andere wijken van New York kunt zien, zoals Brooklyn en Queens.

San Francisco

San Francisco is vandaag de dag een van de meest populaire toeristenbestemmingen ter wereld. Vooral het prachtig glooiende stadslandschap waar nog steeds antieke ‘cable cars’ doorheen rijden maken de stad heel speciaal, en ook de bijzondere architectuur en bekende iconen als de Golden Gate Bridge, Alcatraz en het bruisende Chinatown maken San Francisco erg geliefd bij bezoekers. In tegenstelling tot veel andere Amerikaanse steden heeft San Francisco in de zomer een gematigd klimaat, waardoor het overdag niet te heet is als u de heuvelachtige straten van de stad beklimt of door de Fisherman’s Wharf slentert. Indien u desondanks verkoeling zoekt kunt u het nabijgelegen strand Ocean Beach bezoeken om een verfrissende duik te nemen of naar surfers te kijken die de golven bedwingen. Blijft u liever in het centrum van de stad dan kunt u een van de vele musea bezoeken die er in de stad te vinden zijn of de schaduw opzoeken in het beroemde park Yerba Buena Gardens. Na een lange dag bezienswaardigheden bekijken kunt u in een van de vele cafés en restaurants die San Francisco telt bijkomen en bedenken wat u de dag erna allemaal weer gaat doen in “the city by the bay”.