Verhuizen naar Amerika

Wanneer u hebt besloten om naar Amerika te emigreren zijn er veel zaken die u moet gaan regelen, waaronder de verhuizing. Amerika ligt natuurlijk niet naast de deur en daarom is verhuizen naar Amerika een hele onderneming. Alle eigendommen die u mee wilt verhuizen bij uw emigratie moeten per boot of vliegtuig naar Amerika verhuisd worden. Om zoveel mogelijk deze last van uw schouders te halen zijn er internationale verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar het buitenland.

Voordelen

Er hangen veel voordelen aan het verhuizen via een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf. Een belangrijk voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de fysieke en de organisatorische aspecten van de verhuizing. U heeft bij een emigratie naar Amerika waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd. Zaken zoals opslag en verhuizing van uw spullen in zowel Nederland als Amerika neemt het verhuisbedrijf helemaal van u over. Verder zijn er vele internationale verhuisbedrijven die al jaren meedraaien en daardoor veel ervaring hebben. Dankzij deze ervaring is er een betrouwbaar netwerk met verhuizers in het emigratieland opgebouwd. Tevens zijn de bedrijven bekend met de douane- en verhuisregels van een overzeese verhuizing.

De verhuizing

Internationale verhuisbedrijven kunnen alle zaken rondom de verhuizing van u overnemen. Bij een volledig georganiseerde verhuizing worden allereerst uw eigendommen getaxeerd. Daarna worden deze met zorg ingepakt en naar het buitenland getransporteerd. Ook worden uw spullen bij de douane aangegeven. Daarna wordt alles afgeleverd en geplaatst in uw nieuwe huis. U moet wel zelf hooguit vijf dagen voordat u gaat verhuizen deze verhuizing doorgeven bij uw gemeente in Nederland. Daarna moet u zich binnen enkele dagen na de verhuizing weer inschrijven bij uw nieuwe gemeente in Amerika.

Een keuze maken

Omdat er in Nederland verschillende gerenommeerde internationale verhuisbedrijven zijn is het belangrijk om te onderzoeken welke het beste bij u past. Wat voor u de juiste specialist is kan afhangen van verschillende zaken. Zo kunt u selecteren op de wijze van transporteren, waar u naar toe wilt verhuizen in Amerika of de totale kosten van het verhuizen. Ook kan meespelen of u uw complete inboedel wilt verhuizen of slechts een kleine selectie spullen. Neem de tijd om de beste optie voor u te zoeken. Een soepele verhuizing is een belangrijk aspect van een succesvolle emigratie.
Via deze website kunt u vrijblijvend offertes aanvragen van verschillende verhuisbedrijven. Op die manier kunt u op uw gemak vergelijken welk verhuisbedrijf het beste bij u past.

Ga naar deze pagina en kies vanuit welke regio in Nederland naar welke regio in Amerika u wilt gaan verhuizen en vul vervolgens uw contactgegevens in. Op basis daarvan ontvangt u een email met vrijblijvende offertes van een aantal internationale verhuizers bij u in de regio.